Skip to content
Stibo, trenazno-rehabilitacioni centar
trenazni centar stibo dedinje
Stibo cenatar za trenazu i rehabilitaciju

Zašto da izaberete nas?

  • Zato što dolazimo iz elitnog sporta, gde ne postoji pravo na grešku.
  • Imamo decenijsko iskustvo u rešavanju problema lokomotornog aparata.
  • Imamo vrhunska sportska postignuća sa pojedincima i ekipama.
  • “Pravimo razliku” – imamo individualan pristup i razvijamo maksimalno potencijale.

Naše iskustvo

Naš tim čine stručnjaci koji imaju višedecenijsko iskustvo u elitnom sportu.

Naši klijenti

Od dece od 7 godina, mladih i starih, do profesioinalnih timova (ženski i muški) u raznim sportskim granama, poput: fudbala, tenisa, košarke, golfa, vaterpola, atletike, borilačkih sportova, ragbija, odbojke, rukometa, skijanja do rekreativaca i seniora.

Profesionalno usavršavanje

Za različite sportske delatnosti - trenere, fiziterapeute i fitnes instruktore - organizujemo radionice, predavanja i individualne treninge.

Usluge

Upoznajte naš tim

Stručanjci iz oblasti biomehanike, motorne kontrole, sportskog treninga i rehabilitacije, udružili su svoje znanje i iskustvo da bi svakom klijentu mogli da pristupe potpuno individualno.

edf

Dejan Ilić

profesor sporta i trener
edf

Vladimir Vučković

fizioterapeut
edf

Marija Galjak

fizioterapeutkinja
edukativno trenazni centar stibo_spinal_mouse
Spinal Mouse
Neinvazivna metoda dijagnostikovanja različitih deformiteta kičme u 3D prostoru. Bez zračenja, sa visokom preciznošću i u visokoj korelaciji sa rendgenskim snimcima, moguće je dijagnostikovati deformitete u više ravni i u više položaja, ali i posturalnu stabilnost dece i odraslih.
trenazni centar stibo dedinje
Super Induktivni Sistem
Tehnologija zasnovana na elektromagnetnom polju visokog intenziteta. Glavni terapijski efekat je smanjenje bolova na bilo kom delu ili segmentu lokomotornog aparata. Pozitivno utiče na mobilizaciju zglobova, brže zarastanje preloma, neuromišićnu stimulaciju, smanjuje spasticitet.
edukativno trenazni centar stibo_tecar
Tecar
Neinvazivni terapeutski metod zasnovan na interakciji radiofrekventne struje sa biološkim strukturama. Struja se prenosi na telo preko kontaktne površine elektrode kojom se aplikuje. Efekat je da, kroz povećanje temperature tkiva, dolazi do otklanjanja bolova, poboljšanja lokalne cirkulacije, smanjenje otoka… Može se tretirati kako kod akutnih, tako i kod hroničnih poremećaja mišićno-skeletnog sistema.
edukativno trenazni centar stibo_shockwave
Shock Wave
Uz korišćenje energije ugarnih talasa, pomaže u lečenju hroničnih poremećaja kao što su tendinopatije, kalcifikati, hronični bol, konsolidacija kostiju…, a poznati su i efekti u smanjenju celulita.
Stibo cenatar za trenazu i rehabilitaciju
Korektivni programi
Skolioza, kifoza, lordoza, deformiteti kukova, kolena, stopala… Uz poznate metode za zaustavljanje i redukciju skolioze, koristimo inovativni pristup koji, u u relativno brzom periodu daje odlične rezultate. Imamo rešenje za sve.
Stibo, trenazno-rehabilitacioni centar
Funkcionalni trening
Vodeći se devizom da je otklanjanje simptoma samo početak tretmana, uz savremene procedure zasnovane na naučno potvrđenim saznanjima, trenažnim metodama poboljšavamo mobilnost i stabilnost čitavog tela, što održava našu funkciju kretanja zdravom i bez bola, a šta je život bez mogućnosti kretanja?
edukativno trenazni centar stibo_performance
Poboljšanje performansi
Naši klijenti su vrhunski poznati sportisti, a neki su dosegli i svetsku slavu. Naravno, imamo i početnike, mlade nade. Svi žele isto: da budu brži, jači, eksplozivniji i zdravi, uz Sve te naporne treninge. Ono šta treneri u klubovima ne mogu, mi možemo, počev od smanjenja rizika od povređivanja, do poboljšanja efikasnosti kretanja. Zar ne želite da budete brži, jači, eksplozivniji, a pritom zdravi.
danijela_pantic

"Stibo centar je idealan za vežbanje, rehabilitaciju i dijagnostiku za sve generacije. Veoma stručan tim s bogatim iskustvom koji bih svima preporučila."

Danijela Pantic Conić
Preduzetnica i TV lice
dejan_atanasovski

"Vežbe i programe koje radim u Stibo centru, značajno su mi pomogle da ojačam leđa i trbušne mišiće, koji su mi, zbog posla i višesatnog sedenja, bili slabiji. Preporučio bih svima koji se bave sličnim poslom da urade dijagnostiku i konsultuju se s fizioterapeutom da bi efikasno rešili probleme koje imaju."

Dejan Atanasovski
Grafički i Web dizajner